gastrozariadenia
- by zuzik
Priaznivú hodnotu nie je správne získať len s asistenciou obsekávania základných výdavkov. Rozhodným činiteľom je,, aby spoločnosť, ktorá vytvára návrh pre projekt gastro zariadenia, našla cit pre koncept reštaurácie. Náš tím chápe naliehavosť získania umeleckého dojmu vo vašej reštaurácii. Finančene vyhovujúci reštauračný vzhľad by mal samozrejme obsahovať päť zmyslových vnemov (zrak, chuť, dotyk, sluch a vôňu) pre celkový pôžitok návštevníkov. Tých päť zmyslov je dôležitých pre zrodenie skutočného gurmánskeho pôžitku hosťa. Každý jeden aspekt v gastro zariadeniach je takisto rozhodujúci ako ten druhý. Návštevníci sa v dnešnej dobe do prevádzky nechodia iba najesť, ale sa aj pozrieť, načúvať, rozptýliť, najesť, napiť a zrelaxovať. Tento zmyslový prejav a štýl smie byť docielený aj v drobných reštauráciách, baroch a kaviarňach nie iba v hoteloch a top reštauráciách či iných gastro zariadeniach.
Chybne navrhnutý a urýchlený dizajn reštaurácie môže byť nočnou morou pre gastro zariadenie. Ak dispozičný návrh kuchyne nie je správne uvážený, môže hladko vytvárať zbytočné výdavky na pracovnú silu a nepriaznivo vplývať na produktivitu práce vo vašej reštaurácii. Nesprávne navrhnuté gastro zariadenie je vysoko nákladné a to sa prejaví na spotrebe energií, a teda na náročnejších prevádzkových nákladoch. Urobiť dodatočné adaptácie pri zrušení týchto chýb si vypýta veľké finančné náklady. Akceptovateľný výber produktov a doplnkov sme videli aj na stránkach spoločnosti GastroCorp – www.gastrodirect.sk
.
Spraviť adekvátny a odborný dizajn je najdôležitejšie pre cenovo prístupné zariadenie prevádzky. Mať len jednu osobu alebo firmu pre finálny návrh reštaurácie nie je ani trochu dobrý podnet. Popravde povedané existuje viacero typov návrhárov, ktorí smú byť pripojení a pozvaní k návrhu prevádzky – architekt, konzultant pre stravovanie (zväčša profesionálny šéfkuchár), dizajnér, grafik a odborník v oblasti technológií. Často krát si finančne dostupný dizajn nárokuje pomoc viacero odborníkov z oblastí audio/vizuálnej, osvetlenia alebo vzduchotechniky, aby sme spomenuli aspoň niektorých. Viacerí z týchto majstrov budú smerovať pod záštitu prvého architekta. Naďalej ale základným prvkom pre finančne vhodný dizajn gastro zariadenia je a bude talent zreteľne si uvedomiť a aplikovať vízie vlastníka a prevádzkovateľa prevádzky. Tým sme chceli vysloviť, že ktokoľvek môže docieliť vyhovujúcu cenu dizajnu gastro zariadenia, ale bez poznania konceptu a nápadu sa nepodarí získať prevádzke prirovnanie „Úžasná“.